2B Bio peeling

Wat is 2B peeling

2B Biopeeling is een kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering.
Deze biopeeling ( de microkristallen ) is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces ( exfoliatieproces ) van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Welk resultaat kan men verwachten? 

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij u er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, van blanke tot donkere huid, op het gezicht of lichaam, als regelmatige behandeling en goede oppepper voor de (zelfs zéér gevoelige) huid. Ook is het heel doeltreffend tegen:

– Acné, vette huid met grove poriën
– Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, vitiligo
– Littekens, verbeteren keloïd weefsels, striae
– Rimpels, verouderde/ verslapte huid
– Eczeem, rosacea, psoriasis
– Vochtarme huid, milia
– Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
– Ingegroeide haren
– Mislukte permanente make-up

In samenwerking met chirurg: voor en na een ingreep ter verbetering van de conditie van het weefsel. Hierdoor is minder kans op ontstekingen en geeft een mooiere/ snellere genezing.

Wanneer?

Een wekelijkse verzorging dedurende een maand (3 maal binnen 10 dagen). Ideaal zijn twee kuren van een maand per jaar.

Let op: Wij streven met de (kuur)behandelingen van 2B bio peeling naar perfectie! Wanneer u een kuur afspreekt, bent u verplicht hierbij de producten af te nemen voor een perfect resultaat!

Biopeeling (60 min) 70,00 €

Biopeeling in kuur 3 maal binnen 10 dagen 180 €

De ingrediënten van de 2B Biopeeling !

 

 

 

Voor & Na

Foto’s komen binnenkort !

Menu