Over ons

Welkom bij Beauty Organique

Mijn missie

Zowel innerlijk als uiterlijk wil ik mijn gasten een goed gevoel geven.

Bijzonder trots ben ik op mijn schoonheidssalon Beauty Organique. In een moderne villa tussen het groen van het Zuiderpark in Den Haag vind je Beauty Organique. Graag verwelkom ik u voor een ontspannende behandeling en een passend huidadvies.

Lichte en ontspannende locatie

Op mijn locatie aan de Loevesteinlaan 238 ontvang ik u in mijn prachtige salon. Een licht pand met grote ramen en een sfeervolle tuin,waar u kunt genieten van een ontspannende behandeling. Met meer ruimte dan voorheen bied ik mijn bestaande relaties en mijn groeiende klantenkring een mooie wellness-plek in de Hofstad.

Historie 

In 2007 ben ik als schoonheidsspecialiste gestart met een eigen salon voor schoonheidsbehandelingen en pedicure. Naast de beautysalon ben ik distributeur van een aantal cosmeticamerken voor de Benelux.  Een mooie leerzame uitstap was onze winkel in het centrum van Den Haag waar ik heb geprobeerd de verkoop en de salon te combineren. Deze combinatie bleek teveel afleiding te geven van datgene wat ik echt wilde, mijn klanten een optimale beauty beleving geven. Dus heb ik besloten om mij te richten op de salon en heb daarvoor de prachtige locatie in het Zuiderpark betrokken. Ik kan hier mijn aandacht volledig richten op het persoonlijk contact en advies tijdens de verwennende behandelingen voor uw lichaam en gezicht.

Pure ontspanning

Mocht u een gezichts- of lichaamsbehandeling boeken bij Beauty Organique, dan kunt u erop rekenen dat u in de watten wordt gelegd. In deze drukke tijd bied ik u de ruimte en de tijd voor een moment van ontspanning. Uw huid vaart er wel bij waardoor u na een bezoek aan de salon er weer stralend uitziet. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om de comfortabele en ontspannen sfeer te proeven. Parkeren kan gratis en direct voor de deur.

Natuurlijke producten 

Mijn passie voor natuurlijke producten vindt u terug in de huidverzorgingsproducten en de behandelingen in de salon. Mooie resultaten en tevreden reacties behaal ik met de verzorgende producten van onder andere Organique Cosmetics, ecologisch en vrij van chemicaliën.

Wellness voor thuis 

Tijdens onze afspraak vind ik het belangrijk de tijd te nemen voor het bepalen van de juiste behandeling en productkeuze. Op basis van mijn advies kunt u de producten aanschaffen voor thuisgebruik. Zo geniet u niet alleen tijdens de behandeling maar ook bij u thuis van de weldadige producten.

Graag zie ik u bij Beauty Organique Schoonheidssalon.

Menu